Hvad er en foto-coaching?
Jeg arbejder med udgangspunkt i fotografiet som et afsæt for din personlige udvikling både i forhold til selvværdet, men også i forhold til evt. mødet med kærligheden.
Det kan måske virke grænseoverskridende, at have en dialog ud fra sine egen billeder, men se her hvad andre siger om fotocoaching. Du får naturligvis mulighed for at vælge de 5 bedste billeder til fri afbenyttelse efterfølgende, flere kan tilkøbes. (Disse bliver sendt pr. mail).

Mødet med Kærligheden
Hvordan kan jeg hjælpe dig:
Gennem en dialog med afsæt i dine billeder, sætter vi fokus på kærligheden. , selvom vi ikke kan vide, hvor dialogen føre os hen, vil jeg stille skarpt på det der er væsentlig for dig, så du kan blive mere bevidst omkring, hvad det er du længes efter i en kærlighedsrelation.

Måske er der forliste forhold der skal heales, før du igen finder modet til at åbne dit hjerte og her er fotocoaching en mulig åbning til en meget stærk bevidsthed omkring, hvem du selv er og hvem du har lyst til, at dele kærligheden med.

Selvværdet
Hvordan kan jeg hjælpe dig:
Gennem en dialog med afsæt i dine billeder sætter vi fokus på selvværdet, selvom vi ikke kan vide, hvor dialogen føre os hen, stiller jeg skarpt på det der er væsentlig for dig, så du kan begynde at bygge et solidt fundament, hvor du finder troen til dig selv.
Et lavt selvværd kan skyldes mange ting, som bl.a. ordblindhed, mobning, overgreb, gentagende svigt, alkoholiske forældre m.m.

Ved arbejdet med selværet kan det være en god ide, at tage billede med fra barndommen, da et lavt selvværd ofte stammer tilbage i tid. At gå med en tro på, at vi ikke er noget værd, gør ondt langt ind i sjælen og det er sårbart og derfor har jeg fuld respekt for dig som mennesker og det du kommer med. Jeg stiller gerne skarp på dine kvaliteter og dig som helhed og sammen finder vi dine nye byggeklodser til en mere stabil og stærk fundament af selvværd.

Foto og dialogens kvaliteter, åbner op for en nye indsigter – og giver dig mulighed for:

  • At forandre dit billede af dig selv.
  • Et mere positivt, kærligt og støttende blik på dig selv.
  • At genfinde din egen værdi.
  • At se dit potentiale.
  • At se sider af dig selv, du aldrig har set før.
  • At se dig selv, som andre ser dig.
  • At styrke din tillid til dig selv og din egen dømmekraft
  • At stille skarp på kærligheden;, hvad er det for en partner du søger og hvad har du selv, at give ud af.
  • At bruge billederne til dating, visitkort, en personlig gave, på de sociale medier, som iværksætter eller hvad dit behov må være.

Der kan være mange indgange til en foto-coaching. Det centrale er, at du får fornyet energi med en mere kærlig tilgang til, hvem du selv er.

Hvordan foregår en foto-coaching?
Når du bestiller en foto-coaching, skal du afsætte ca. to timer. Vi aftaler kort pr. telefon 50405134 eller du kan bestille her dato og tidspunkt, og vi taler kort om, hvad der er vigtigt for dig i en foto-coaching.

Det foregår således:
Step 1:
Du kommer hos mig i mit atelier. Du er velkommen til at tage fotos med fra tidligere i dit liv og gerne fra din barndom. Det skaber en god reference for at arbejde med din personlige udvikling. Først taler vi om, hvorfor du er kommet – og hvad du gerne vil have ud af mødet.
Det er vigtigt, at du føler dig tryg – og vi får skabt en relation for den efterfølgende fotosession. Det kan også være, at du har spørgsmål – og der er ting, du har brug for at vende inden, at vi går i gang med fotosessionen.

Step 2: Når vi har skabt rammen om fotosessionen, begynder jeg at tage billeder og guider dig undervejs, så du føler dig tryg og får en god oplevelse. Det bliver til en helt masse portrætbilleder af dig i forskellige positurer, hvor vi forsøger at ramme ind til en essens og en nerve i dig. Det at få taget billeder er en måde at åbne op på og få øje på nye sider af dig selv.
Derfor kan vi undervejs i fotosessionen arbejde med, hvordan det er bedst for dig i forhold til det, du gerne vil. Jeg foretrækker at fotosessionen forgår i naturen i og omkring området her hvor jeg bor, da naturen skaber gode rammer for en god fotosession.

Step 3: Efter fotosessionen har vi en kort pause, hvorefter vi går i gang med at kigge på dine billeder.
Det kan være, at vi kigger alle igennem – men der vil sikkert også være fotos, som du har brug for at gå i dybden med. Jeg spørger ind til de områder, der er relevante for dig og sikrer mig hele tiden, at du er med i processen.

Hvorfor bestiller folk en foto-coaching?
Det er vidt forskellige ting, som folk ønsker med en foto-coaching. Nogle mennesker har et ønske om at kunne se sig selv på nye måder og med mere kærlige og positive øjne, mens andre bruger det meget målrettet fx i forbindelse med dating, som iværksætter eller som en personlig gave eller at finde sin egen værdi. Det giver dig en mulighed for at se dig selv på helt nye måder.

Praktisk info

Åbnings tid: alle torsdage fra kl. 10-20

Pris: 1.100 kr. for foto-coaching og 5 redigerede billeder af dig, som du selv vælger.
Flere billeder kan tilkøbes for mere pris af 200 kr. pr. billede.

Min baggrund som foto-coach
Jeg er optaget af det visuelle udtryk, og hvordan vi kan bruge billeder til at skabe refleksion og som afsæt for vores personlige udvikling. Igennem mange år har jeg haft en professionel tilgang til det at fotografere og udtrykke mig gennem fotos og gennem andre materialer.
Derudover har jeg hele mit voksne liv været optaget af, hvordan vi som mennesker udvikler os og tager ansvar for vores liv, så vi bringer os selv de skridt videre, der skaber indblik, nye muligheder og forvandling. Derfor har jeg videreuddannet mig bl.a. med en coachuddannelse, skyggevejleder uddannelse, selv kærligheds guid, foredragsholder (se under foredrag her) og uddannet som massage terapeut.
Jeg har arbejder med supervision de sidste 12 år, da jeg mener vores egen erfaring, er den der giver os visdommen til arbejdet med andre mennesker.

Hvad siger folk om at få en foto-coaching?
Se her hvad de siger.

Nu har jeg set et andet billede af mig selv.

Hvornår har du sidst studeret billeder af dig selv? Set på dig selv udefra? Set, hvad andre ser? Jeg hader at fået taget billeder, fordi jeg ikke synes, jeg er fotogen, og derfor havde jeg kun en ide om, hvordan andre så mig. Gennem fotocoaching har jeg set et andet billede. Et billede af en smuk kvinde med et stærkt nærvær, begge ben på jorden og samtidig en rummelighed. At se det har givet mig en større tro på mig selv. – Tine Holm, 45 år

Se flere referencer her

Magisk

Det er magisk at få billederne efter; fordi følelserne dukker op igen. FEDT KONCEPT du har der! Både din energi på selve dagen; dine tanker og reflektioner; dine billeder og vinklen på at finde resourcer. Det føles vildt vildt godt både at være i og bagefter. Og så selvkærligt at få vendt sit selvbillede til positivt blik. Det er effektivt ud over hvad der er muligt at forstå og beskrive med ord. Det skal mærkes. For det gør en dyb forskel! – Karin Brøndum Pehrson, 44 år

 

Se flere referencer her

Referencer

Så mig selv med nænsomhed.

Stor hjertelig tak til Mie for hendes kærlige coaching ud fra mine billeder. Jeg ser på mine billeder og tager dem ind – dermed mig selv.
Jeg kan bestemt anbefale Mie og hendes foto coaching til dig, der vil fordybe dig i dit sjæls billede, se din indre skønhed udefra og få et fuldt billede af dit udtryk – men kærlig hjælp og støtte. Mie er på en og samme tid nænsom, støttende, respektfuld, målrettet og ser det du ikke selv kan – din sjæl og dit skjulte potentiale.

Lønne Sommerhav
61 år
Indehaver af
www.Lønnesommerhav.dk
Alternativ behandler.
Nu har jeg set et andet billede af mig selv.

Hvornår har du sidst studeret billeder af dig selv? Set på dig selv udefra? Set, hvad andre ser? Jeg hader at fået taget billeder, fordi jeg ikke synes, jeg er fotogen, og derfor havde jeg kun en ide om, hvordan andre så mig. Gennem fotocoaching har jeg set et andet billede. Et billede af en smuk kvinde med et stærkt nærvær, begge ben på jorden og samtidig en rummelighed. At se det har givet mig en større tro på mig selv.

Thine Holm

45 år

Indehaver af Interaktion
www.interaktion.dk
Bag facaden

Med foto coaching ved Mie blev jeg nænsomt guidet ind bag facaden. Herfra gik vi sammen på opdagelse, og så styrker som fx visdom, kærlighed, empati og omsorg - med en dybde som kun kan erhverves gennem et levet liv med kæmpede kampe, sejre, nederlag, bristede drømme og gode minder.
Alt sammen blev det foldet ud. Og bidrog til at billedet af mig selv blev langt mere nuanceret og selvkærligt. Nogle gange føler jeg mig træt og/eller gammel. Men … at se kvinden på billedet - smilende, inviterende og med stor empati trods livets til tider store modgang gjorde mig på en gang både ydmyg og stolt. Fotocoachingen og dens iagttagelser rørte mig dybt - tak <3

Inge Hjort
48 år
Indehaver af Connecte
www.connecte.dk
Fantastisk
Hej sødeste Mie.
Min oplevelse hos dig har været fantastisk, og hvor har jeg fået meget i min rygsække af dig, som jeg kan bruge for altid!
Jeg mærker min kerne tydeligere end nogensinde før, jeg tør stå fast nu, og vise hvem jeg egentlig er, takket hver dig.

Helle Skødt
20 år
Grænseoverskridende
Jeg syntes det først var grænseoverskridende, at skulle se og snakke ud fra mit eget portræt, men det at få vendt
et billede fra en negativ tanke om mig selv - Til at kunne se det på et helt anden måde, på en mere kærlig måde, i løbet af få minutter, det var en fantastisk positiv oplevelse, for mig.

Jeg har fundet mere ro og mere selvtillid, efter denne fotocoaching session.


Kevin Damgaard
23 år
Prøv det!
- og lad dig fascineres af processen…

Marianne Damgaard
54 år
Magisk
Det er magisk at få billederne efter; fordi følelserne dukker op igen. FEDT KONCEPT du har der! Både din energi på selve dagen; dine tanker og reflektioner; dine billeder og vinklen på at finde resourcer. Det føles vildt vildt godt både at være i og bagefter. Og så selvkærligt at få vendt sit selvbillede til positivt blik. Det er effektivt ud over hvad der er muligt at forstå og beskrive med ord.

Det skal mærkes. For det gør en dyb forskel!

Karin Brøndum Pehrson
44 år
Yderst spændene, rammende og brugbart
Det at jeg havde meldt mig til "fotocoaching " må siges, at være meget grænse overskridende for mig. Jeg har efterfølgende tænkt meget over grunden/grundene... Som jeg sagde til dig, så var min far også fotograf og jeg var træt af at blive fotograferet og udstillet, hvilket også er korrekt.

Men der er et men, for dybest set har jeg aldrig kunne li det jeg så, måske aldrig følt mig helt perfekt... Derfor har det været bedst, at det var mig der stod bag kameraet, men til min store overraskelse, så blev jeg faktisk glad for nogle af billederne.

Din beskrivelse og opsamling på vores samtale er også yderst spændende, rammende og brugbar. Jeg har fået en hel klar beskrivelse om mine stærke sider men også mine svage sider.

Jeg har helt klart fået et redskab at arbejde videre med.

Pernille Kristensen
50 år
Jeg er faktisk okay
Min oplevelse ved at tale ud fra billeder af mig selv, var fantastisk for mig.
Jeg har faktisk svært ved at finde ord der beskriver det.
Jeg har fået et helt nyt og meget bevidst billede af mig selv, efter at have set MIG med analyseringens øjne/ selv forståelse. Det har givet mig følelsen af at jeg er faktisk en ok person/sjæl.

Jeg har følelsen af at jeg via dette, nu har set MIG, som andre ser mig, at jeg ikke længere har behov for at have "en mur" foran mig længere.
Jeg ER ok som jeg er.

Jeg er dybt taknemlig for at have valgt at takke ja til dit tilbud, det har sat SÅ meget på plads inden i mig, givet en indre ro.

Henrik Storm
At elske mig

Min oplevelse af Mies foto coaching var at hun fik mig at til at se mig selv, måske som andre ser på mig..
Ikke kun det jeg ellers så som hende der aldrig helt slog til nogen steder, selv jeg hver dag kæmper en kamp.
Mie får mig helt sikkert til at elske mig som mig.. Og det har virkelig været nødvendigt!
Du er Guld Mie..
Og nu tuder jeg lidt igen
Foto-coaching er en helt anden måde at se sig selv i øjnene på og du får så meget øje på glimt i øjet, trætheden, passionen, eller mangel på samme.

Mie er kærlig, nysgerrig, dygtig både som fotograf og i samtalen.

Rikke Nørgaard
49 år